Clinique d'Amour

damour1 damour2 damour3


Op zoek naar de ware of wil je de relatie met geliefden, familie, collega's of vrienden verbeteren? Iedereen is welkom voor een behandeling in dit hospitaal van de liefde.

Veldhospitaal Clinique d'Amour wordt gerund door twee lieflijke zusters. Na een korte intake schrijven ze bezoeker van de kliniek een theatrale behandeling op maat voor, waarvan het hart sneller gaat kloppen. Deze hartverwarmende behandeling is op basis van instant-theater: bezoekers spelen zonder voorbereiding een korte scene rondom de liefde. Na afloop kun je terecht in de Pikanterette voor een persoonlijk recept.

Met dank aan:
Huisstijl: Dattan
Decor & kostuums: Keitz Kostuums
Studio: Top voice


Instant Theater


Clinique d'Amour is een eigen project in samenwerking met Dorinde van Helden (Heldendaden). Wij maken samen instant-theater-ervaringen. Het principe: Bezoekers horen via een koptelefoon instructies in hun oor. Als ze de ingefluisterde teksten nazeggen en de aanwijzingen opvolgen belanden ze samen met iemand anders, zonder voorbereiding, in een korte voorstelling.

Zaterdag 15 december 2012 speelde Clinique d'Amour tijdens het gala van Entrepreneurs' Organization NL. Om tegemoet te komen aan de wens in de spelen op het thema 'Eeuwige Nacht' werd de Clinique voor de gelegenheid omgedoopt tot Clinique des Rêves.

 

Links & downloads

download hier het infoblad
download hier Un roman d'Amour, fotoroman over hoe de clinique werkt
Meer instant theater zie www.facebook.com/instanttheater

NIEUW
De flirtworkshop op basis van OOEPSH!