Grasland

gras1 gras2 gras3

 


 

In deze absurde (ervarings)voorstelling is de stad helemaal volgebouwd op een allerlaatste stukje grasland na. De opzichter bewaakt dit uitstervende deel van de natuur. Als er een bezoeker komt die een rondleiding langs het unieke stukje flora wil, gaat het mis...

Grasland is een instant-theater-ervaring voor 2 personen. Zonder voorbereiding speel je in een korte voorstelling van circa vijf minuten.

Instant Theater

Grasland is een eigen project in samenwerking met Dorinde van Helden (Heldendaden).
Wij maken samen instant-theater-ervaringen. Het principe: Bezoekers horen via een koptelefoon instructies in hun oor. Als ze de ingefluisterde teksten nazeggen en de aanwijzingen opvolgen belanden ze samen met iemand anders, zonder voorbereiding, in een korte voorstelling.

Grasland was eerder te zien en te spelen tijdens o.a:
Festivals: Over het IJ Festival, Nazomerfestival, ZO!Festival & Parkdagen (Amsterdam), Culturele Zondag (Vuurdoop), Tweetakt festival & Kindermuseumnacht (Utrecht), Museumnacht, De Wereld van Witte de With & Het Internationale Straatfestival (Rotterdam), Literair festival Wintertuin, Festival TweeDuizeling en Cultuur op de Campus (Nijmegen),Haagse UITmarkt & Den Haag en handicap (Den Haag), B-there Festival (Den Bosch), NS Try Out Festival (Amersfoort, Groningen, Leiden en Eindhoven). Musea: Kröller Müller, Zwoele Zomeravonden (Otterlo), Natuurmuseum & Centrum voor Beeldende Kunst (Rotterdam). Bedrijven: Dienst Ruimtelijke Ordening en Conferentie '1 stad, 7 stadsdelen' (Gemeente Amsterdam), - Milieucentrum Amsterdam (Amsterdam), The Flow Factory (Rotterdam), Rijswijks Werkcentrum (Rijswijk), hier werd 'Grasland' gecombineerd met een workshop 'Presenteer jezelf'.

  Links & downloads

Grasland in actie, korte filmimpressie
Download hier het info blad
Meer instant theater zie facebook