Jour d'Amour

jour d amour  Jour dAmour Een Lied Retour bij Stichting Loe damour3


Jour d'Amour viert de liefde!

Jour d'Amour was een avond voor iedereen die zin heeft in De Liefde. Voor lieve buurtbewoners, verliefden, singles, setjes, vrienden en vreemden. Wij hebben het vuurtje van de liefde opgestookt met acts, eten en een goede sfeer. Als strijders voor De Liefde hebben wij De Liefde weer aan de man te brengen (of aan de vrouw).  Jour d'Amour was er zowel voor verliefde stellen, ingedutte geliefden, zoekende smachters als goede vrienden. En was helemaal uitverkocht.

Jour d'Amour werd gehouden op zaterdag 16 februari 2013 in Wijkgebouw 't Klooster in Rotterdam Noord. Een mooie plek om een intieme sfeer te creëeren, waarbij mensen konden genieten van lekker eten en bijzondere gesprekken. Bezoekers bezochten Clinque d'Amour en konden zich onderdompelen in gedichten, zowel live en via een installatie door Karin Stroo bij binnenkomst als via Menu de Textes d'Amour van Lydia van Veen. De avond werd afgesloten met liedjes over de liefde uit het programma 'Een lied retour'. Het was een mooie, warme avond waar nieuwe vriendschappen werden gesloten en oude liefdes herwonnen. Locatie:                                Wijkgebouw't Klooster, Ruivenstraat 81, 3036 DD Rotterdam
                        
Meer weten:                         Bel met Eva, 010 465 63 75 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eten:                                    Het eten werd verzorgd door Piens Veldkeuken

Hierbij een impressie van Jour d'Amour


Jour d'Amour

Jour d'Amour was helemaal uitverkocht en een groot succes. Mocht u informatie willen of vragen hebben, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


ŸJour d'Amour is een samenwerking tussen Stichting LOEHeldendaden en Stormfabriek.
Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam en deelgemeente Noord.
Met dank aan Buurman & Buurman.

  Programma:

ŸDiner l'Etranger:
Dineren met een vreemde.

Clinique d'Amour:
Zusters bieden prikkelende handelingen die je hart sneller laten kloppen! Meer Clinique d'Amour

ŸEen Lied Retour:
Liedjes over de liefde.
Zie hier voor een filmpje